Oalele emailate sunt din nou la modă. Un vas de copt de calitate cu două fețe, cu o suprafață emailată maro, care a fost favorita bunicilor noastre. Baza de oțel este acoperită cu...
La coacerea alimentelor, o persoană nu se va descurca fără o tava de calitate. Tăvile de copt sunt o necesitate pentru fiecare gospodărie. Este folosita pentru prepararea rapidă...
Tava emailată adâncă cu un strat interior de teflon Whitford. O puteți utiliza pentru a prepara la cuptor carne, legume și produse făinoase. Puteți folosi o cantitate...
Oalele emailate sunt din nou la modă. Un vas de copt de calitate cu două fețe, cu o suprafață emailată maro, care a fost favorita bunicilor noastre. Baza de oțel este acoperită...
Un bol din sticlă te va ajuta să creezi un produs clasic de patiserie, pateul de casa, pâine umplută sau de casă. Potrivit pentru toate tipurile de cuptoare și mașini de spălat...
Cu această placă de grătar, cu mânere şi suprafaţă striată din material non-aderent PFLUON GRANIT, veţi putea pregăti nişte fripturi excelente folosind foarte puţină grăsime...
Tava de copt din sticlă borosilicatăOrion este instrumentul ideal pentru prepararea mâncărurilor gustoase în cuptor. Această tavă de copt din sticlă durabilă de 1,65 litri cu un capac...
Acest set include o tavă înaltă, o tavă joasă, un capac din sticlă și un coș pentru prăjire. Tava de prăjit poate fi utilizată ca o tigaie clasică cu capac pentru prepararea cărnii,...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.